Meelis & Partners

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Forensics & Investigation

E-mail Print PDF

Meelis & Partners :

begeleidt u ook bij integriteitsonderzoeken


Integriteitsonderzoeken

Wanneer de integriteit van uw organisatie geschonden is of lijkt te gaan worden, is het tijd snel en adequaat te reageren. Deskundig, integer, efficiënt, objectief, toegewijd en discreet zijn de kernwoorden van Meelis & Partners. Wij staan u graag bij wanneer derden inbreuk op uw eigendommen en integriteit maken. Met onze gespecialiseerde partners werken wij nationaal en internationaal in een breed veld van integriteit gerelateerde onderwerpen. Wij werken voor het bedrijfsleven, (semi-)overheid, advocatuur en detailhandel, maar ook voor particulieren. Daarbij zijn wij bedreven in het verrichten van onderzoek naar interne diefstal, verduistering, bedrijfsspionage, verzuimfraude en / of dubieuze relaties van medewerkers met leveranciers en / of andere relaties buiten uw organisatie.

Naast pre-employment en overige vormen van screening geven wij ook preventieve aanbevelingen. Wij werken hierbij o.a. samen met GvB Integrity Services. (https://www.integrity-services.nl/)

 

Forensics & Auditing

Onze diensten op het gebied van forensisch onderzoek bestaan uit zorgvuldig onderzoek naar feiten en omstandigheden, het ondersteunen van ondernemingen bij aangifte en starten van een civiele of strafrechtelijke procedure. Het opstellen van procedures en het nemen van preventieve maatregelen om herhaling in de toekomst te voorkomen behoren ook tot onze expertise.

Onze de dienstverlening strekt zich uit van observatie tot en met forensisch accountantsonderzoek en audits.

 

 

 

Â