Meelis & Partners

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

I see no more than you, but I have trained myself to notice what I see

- (Sherlock Holmes)

Protective Intelligence

CS Lewis verklaarde dat "integriteit is wat je doet als er niemand kijkt." Protective Intelligence zal u helpen om real-time te detecteren als er integriteit of proces schendingen plaatsvinden binnen de beveiligde geautomatiseerde omgeving. In Security Management, de rule-based applicatie met vaste kaders leidt tot een onuitputtelijke lijst van mogelijke incidenten met tragere controles. Zo verdwijnt de efficiency-slag van automatisering en ontstaat er het risico dat maatregelen een doel op zich worden. Geïnspireerd door de gedachte dat het mogelijk moet zijn om - in control - te zijn in plaats van alleen de controlerende rol uit te voeren, heeft Meelis & Partners ERM en veiligheid met Protective Intelligence versterkt.

Door de toename van het aantal, de complexiteit en digitalisering van transacties neemt de noodzaak van real-time kritische informatie overal ter wereld toe. Handleiding en/of ouderwetse technieken zijn zeer tijdrovend, kostbaar en belasten organisaties en cliënten onnodig. Vanuit georganiseerde processen maken data mining en business intelligence informatie beschikbaar. Tot voor kort werd deze aanpak beperkt tot de opsporing van afwijkingen van eerder vastgestelde regels.

Door het toevoegen van kennis en ervaring, wordt de beschikbare informatie geupgraded naar intelligentie en kan er gericht actie worden ondernomen. Onze aanvullende innovatieve geautomatiseerde profilering maakt onbekende essentiële informatie 'real time' beschikbaar. Deze intelligence tool presenteert de gegevens in een Geografische Informatie Systeem (GIS gebaseerd ESRI-kaart), op een storyboard of op een tijdlijn en visualiseert netwerkstructuren, dit alles aangevuld met een forensische rapportage tool. Hoog risico gebieden dienen continu gecontroleerd te worden, zodat alle afwijkend gedrag snel (lees: real-time) kan worden gedetecteerd.

Meelis & Partners Protective Intelligence omvat:

  • Fraude detectie
  • Informatie Management
  • Compliance - Know Your Customer (KYC) and your customers customer (KYCC)
  • Proces Management
  • Monitoring complexe infrastructuren

Bent u geïnteresseerd in een presentatie of een op maat gemaakte demonstratie van de intelligence tool dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.